tisdag 9 april 2013

Första dagen på tumis

Roger är tillbaka på jobb så jag och sonen får klara oss själva. Samtidigt som det känns skrämmande är det också lite skönt. Nu kan jag i lugn och ro pyssla på här hemma medan sonen sover, när Roger är hemma blev det mest att vi bara tittade på varandra.

Jag märkte att jag lätt blir slö och slapp då jag kan be Roger att fixa vissa grejer istället för att sköta dem själv. Nu måste jag göra allt, och då känns det inte alls lika jobbigt. Tidigare har kroppen varit tung som bly då det är dags för nattens blöjbyte, men inatt gick det hur bra som helst. Vi ska se hur länge det håller i sig.

Nu väntar jag bara på att vi ska få några sorts rutiner, så att det blir lättare att planera dagen. En sak är dock säker, om det finns en stund på dagen då han borde sova, så är han vaken och önskar jag att han skulle vara vaken en viss tid så sover han som en stock just då. 

2 kommentarer:

  1. Jag kände precis på samma sätt som du inför att blir ensam om dagarna. Skrämmande men ändå lite skönt. Man får ju nog mera gjort då man är ensam, eller jag i alla fall :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det får man absolut! Så länge man inte fördriver tiden med att läsa bloggar, vilket händer ganska ofta här hos oss :)

      Radera