lördag 20 april 2013

Vårkänslor

Alla bloggare skriver om det, och jag känner det också. Inredningssuget som kryper på då våren anländer. Eftersom vi har flytt på kommande så ids jag inte köpa något nytt till lägenheten, känns onödigt då det bara betyder fler saker som måste släpas på vid flytten. 

Istället för nya inredningsprylar faller jag till det näst bästa, städning. Det riktigt kliar i fingrarna att städa skåp, skrubba väggar och tvätta fönster. Jag är kanske galen, men jag tycker att det är riktigt roligt att syssla med sådant, då det finns tid till det. Observera dock, jag kommer inte hem till dig och städa, jag tycker bara det är roligt i eget hem, då det är jag som får njuta av resultatet.

Idag har jag putsat upp balkongen, så att man täcks vistas där igen. Jag älskar vår balkong, den är inget inredningsmirakel, vi har totalt fem objekt där, inklusive en gammal sopborste, men utsikten kompenserar bristen på inredning. 


Jag blir lugn av att sitta där och titta på träden. Ibland, om man har tur, kan man få se en eller flera gröna gubbar som springer omkring. Det enda jag saknade idag var katterna, de älskar våren och spritter av glädje de första varma dagarna. 


2 kommentarer:

  1. Vart ska ni flytta? Nyfiken... :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi vet inte ännu. Vi har lägenheten till salu, och efter att den blivit såld så ser vi vilka hus det finns kvar på marknaden. Inga långa vägar dock, vi håller oss inom Ekenäs, men vi söker hus.

      Radera