måndag 29 juli 2013

Den stora frågan

Jon
Cincinnati Reds torde inte skapa några större kontroverser i denna världsdel.
Skall Jon heja på EIF eller BK? Den stora frågan har redan diskuterats flera gånger i detta hushåll.  Den ena morbrodern och morfar anser att det ska vara BK och den andra morbrodern och morfar är klara EIF-supportrar.

Jag har nu försökt vara diplomatisk i denna fråga och köpt en mössa som fungerar för båda lagen. BK-ränder och EIF-färger, det blir perfekt.

Vi har annars kommit  riktigt bra igång med maten. Jag vet inte hur mycket den här pojken kan äta, vi har gradvis ökat på portionerna och ändå försöker han äta servetten som vi använder för att torka munnen efter att han ätit. Han är lika bottenlös som mor sin.

Det enda han verkligen inte vill ha är morotsvälling (utan gluten, så fungerar från fyra månader). Jag har testat med det nu två kvällar ifall han skulle bli mättare på det än på bröstmjölk, men han totalvägrar.

4 kommentarer:

 1. Taktiskt och taktfullt val att huvudbonad :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även amningshjärnor kan få snilleblixtar

   Radera
 2. Det måste ju nog sägas att den ena morbrodern inte har så värst stor skillnad vilket lag Jon hejar på så länge det är det laget som den han pratar med inte hejar på. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller det laget som håller på att förlora ;)

   Radera