onsdag 17 juli 2013

Passfotografering

I helgen bestämde vi oss hux flux för att beställa en resa till Tallinn, så på måndag åker vi söderut för två dagar. Det jag inte tänkte på när vi beställde är att man behöver ID eller pass då man åker till Estland, och det har vi förstås inte på lille Jon.
 
Det blev således en resa till Fotofabriken för lite passfotografering och sedan vidare till polisstationen. Eftersom vi är så här sent ute var vi tvungna att ta ett expresspass, och de kan endast avhämtas vid Helsingfors polisstation eller Vanda flygplats. På fredag blir det med andra ord en liten utflykt till flygplatsen. Inte så farligt egentligen, tänkte passa på att kanske åka förbi något köpcentrum samtidigt.
 
Lyckade passfoton går helt klart i familjen
Annars njuter vi av sköna semesterdagar. Jag fick sovmorgon till klockan nio då maken pysslade med Jon imorse. Härligt. 

3 kommentarer:

 1. Hihii vad söt han är! Jag undrar just hur vår Adde skulle bli på passfoto :D
  Skönt med en resa, jag skulle ha hoppats att vi också skulle ha hunnit med det under semestern. Jag tror Jon är i ganska perfekt ålder att resa med, hoppas ni får det bra :)

  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var inte det lättaste att få denna bild, för det första var det svårt när han inte kan sitta själv och för det andra har han en tendens att hela tiden ha munnen öppen eller händerna i munnen. :) Den här ska vi nu se på i passet fram tills han blir fem år :D

   Radera