torsdag 3 oktober 2013

Fyra

Fyra nätter säger de att det ska ta och fyra nätter tog det. Igår natt sov Jon i ett sträck mellan 19:45 och ca 5:45. Varken jag eller Roger behövde stiga upp en enda gång. 6-tiden gick Roger och pysslade om Jon, och efter att han kom till vår säng sju-tiden då Roger stack på jobb sov vi lite mer, ända till kvart över nio.

Underbart. Helt fantastiskt underbart.

Annars kan jag berätta att jag håller på att bli lite uttråkad. Bävar inför hösten och vintern fast vi har en massa kul inplanerat (bl.a. besök från USA, awesome). Det känns som om dagarna flyter in i varandra, det blir bara en enda stor grå massa. Jag behöver något projekt att pyssla med. Skulle jag inte ha träningen skulle jag bli helt slö. Hur klarar människor av att vara hemma flera år? Vad gör dom?

6 kommentarer:

 1. Om datorn kollapsat så vet inte jag heller hur jag skulle klara det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ända sedan den dog har det känts extra tråkigt att vara hemma. Menar du att det kan finnas ett samband mellan det två?

   Radera
 2. Vad skönt att Jon sover! Viggo tycks ha missförstått den där grejen, han sover en natt bra och sen dåligt i fyra... Eller dåligt och dåligt, men vid 4 gråter han en stund så att ingen kan sova.

  Jag har också lite samma tankar inför hösten och vinter... På våren var allting så nytt ännu med bebis och allt, så jag behövde inte så mycket annat att syssla med. Men nu känns det som om jag kommer att bli lite tokig innan det blir vår igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där sömnen går så i vågor, svårt att säga på förhand hur en natt blir, jag ser i alla fall inget mönster. Vad ska vi hitta på för bus så att vi inte får tråkigt?

   Radera
 3. En till baby och sen är dagarna igen mera utmanande =) Laga mat, baka, se på film och fixa på foton är ju roligt. Och sen när babyn blir större och ett barn så sen är man mycket ute och då hinner man inte med nåt. Några timmar på förmiddagen, nån på eftermiddagen och sen matlagning och lek och städning och butiken och så hinner man inte med nåt mera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, kan tänka mig att bara det att få vardagen att fungera med två kan vara ett utmanande projekt. Dagarna flyter ju nog på ganska fort, men det är det monotona i det som får allt att bli grått. Nåja, som tur känns allt riktigt roligt de flesta dagar.

   Radera