söndag 27 oktober 2013

Ingen vanlig dag

Plättar
Plättar, stekta av mig, och givetvis sjukt goda.
Idag är det Rogers födelsedag och den firar vi med plättar till frukost och skattjakt. Roger fick olika ledtrådar som tog honom närmare och närmare huvudgåvan, en mysig tröja från DinoDina. Tröjan hade jag gömt i FPAs mammalåda och dit hittade han med ledtråden "Kela nu lite, hej!".
 
Plättar
Hej, fett!
Jag brukar lägga "lite" lemon curd på min plätt för att sedan rulla ihop den. Gudomligt gott. Att lägga Lemon Curd på plättarna har jag haft dille på sen vi bodde på ett litet Bed & Breakfast på Isle of Skye i Skottland. Där lagade värdinnan sådana plättar till frukost, då var det förstås hemgjord Lemon Curd. Det var nog det mysigaste stället jag någonsin bott på. På kvällen frågade värden ifall vi ville ha fisk till morgonmål, i så fall skulle han stiga upp tidigare och fara ut och fiska. Galet!


Plättar

En trött Roger i sin nya tröja, som satt helt perfekt på honom förresten. Det är som om Adrian Hammond kläderna skulle varit sydda för honom.

2 kommentarer:

 1. plättar är alltid gått så länge det är hemgjorda...
  det kallar jag för bra service av värden om hen var villig att bara för det att fara och fiska

  kollade in butiken som du hade köpt tröjan ifrån. måste fara och kolla butiken nästa gång jag är i ekenäs, hittade ett par byxor man var intresserade av :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, verkligen bra service! Paret som hade B&B:et var helt sjukt trevliga och tjänstvilliga. Kul med sådana personliga ställen.

   Jag tycker absolut du ska fara till DinoDina nästa gång du är i Ekenäs. Manliga sidan har mycket kul!

   Radera