torsdag 24 oktober 2013

Kloka tankar

I och med appen Ztory har jag börjat läsa tidningar igen. Bland mina favoriter finns bland annat Kloka Hem, Runner's World, Fitness Lifestyle, Level, Föräldrar och Barn samt Fotoskolan.
 
Igår läste jag i senaste Fitness en intressant krönika av Micael Dahlén. Hans son hade diskuterat hur många chins hans pappa gör med sina skolkamrater. Sonen konstaterar att "den som gör flest orkar göra mest roliga saker". Micael avslutar med "En stark, uthållig, frisk förälder är en förälder som är med, som man kan göra allt möjligt roligt med. En sådan förälder som alla barn vill ha. En sådan förälder vi nog alla vill vara." 

Där slog han huvudet på spiken! Så är det, vi tränar för att orka och har man barn vill man orka umgås med dem. Samtidigt kan man som förälder passa på att vara en bra förebild för sina barn, uppmuntra dem att röra på sig.
BRM
Aaah! Vilken utsikt.
Förra sommaren vandrade vi i Great Smoky Mountains. Bland nationalparkens andra besökare såg man inte skymten av de feta amerikanerna som det pratas om. Istället såg vi sunda, glada människor som var ute och njöt av naturen. Speciellt en familj lade jag på minnet, de hade picnic nära en bergstopp och jag tänkte "sådär vill jag ha det någon dag". Om tio år måste vi åka tillbaka.

BRM
Alla älskar Rogers rumpa.

4 kommentarer:

 1. Hej Jill,

  Vad kul att höra att du använder vår tjänst och vad fint det ser ut vid Great Smoky Mountains! :)

  Mvh//Daniel på Ztory

  SvaraRadera
  Svar
  1. Er tjänst är jättebra, speciellt efter senaste uppdateringen. Nästan varje dag hittar jag någon ny tidning att läsa, så tack för det :)

   Radera
  2. Vad kul att höra! Nu blev vi glada och kommer jobba ännu hårdare för att göra tjänsten bättre och få in fler tidningar! :) Trevlig helg!

   Mvh//Daniel på Ztory

   Radera