lördag 26 oktober 2013

Shopping

Hela familjen var till Salo igår på utflykt. Målet för mig var att köpa kläder åt mig själv, jag skulle behöva lite nya tröjor, allt som finns i garderoben är sådär halvt ofräscht. Vi kom hem med några par strumpor åt Roger och godis.
 
Jag har ofrivilligt blivit en sådan där mamma som bara köper grejer åt sitt barn och eventuellt maken. Fast jag far ut på stan med mål att handla åt mig själv, vandrar jag iväg till barnavdelningen. Kanske för att jag då inte behöver prova. Kanske för att de kläderna är så mycket roligare (och billigare). Vem vet.
 
När jag går i fysiska butiker tänker jag alltid hur utbudet på nätet är så mycket bättre, och att det är lättare att fynda där. Så kommer jag hem och börjar nätshoppa, ganska snart kommer jag fram till att det finns alldeles för mycket på nätet, och att jag ändå vill prova innan jag köper den där fina tröjan. Det är en ond cirkel som leder till att jag aldrig får några nya kläder.
 
Dagens I-lands problem, varsågoda.

2 kommentarer:

  1. Åh, allt det där låter så bekant; att bara ha fula kläder, att bara kunna köpa saker till bebisen och att sen tänka att det är lättare att fynda på nätet istället men så blir det inte riktigt av att beställa någonting och så får man gå där med sina gamla trasor. Verkligen jobbiga i- lands problem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tur att man inte ska på jobb ännu i alla fall! Jag går med urtvättade mjukisar här hemma och ska jag nånstans drar jag samma jeans på mig. Ingen som märker att jag aldrig byter kläder ;) denna blogg skulle aldrig kunna bli en modeblogg med uppfinningsrika dagens outfit.

      Radera