torsdag 5 september 2013

Effektiviteten själv

Vill ni veta hur duktig jag har varit idag? Knappast, men jag tänker ändå berätta. Jag har städat hela lägenheten, noggrant för en gång skull, inte som i somras då man snabbt tog bort de värsta dammtussarna. Jag har också kokat puréer åt Jon, så nu har han mat för åtminstone två veckor framåt.
 
En mysig backe.
Efter allt detta husmorsfixas for jag ännu ut på en löptur. Det blev backträning med Patte, och han drog definitivt ett hårdare pass än mig, jag bara fuskade, men ordentligt svettig blev jag nog ändå. Backträning och intervaller är mycket roligare och effektivare med sällskap, gör jag dem ensam känner jag mig bara lite dum eller så orkar jag inte pusha mig tillräckligt. Nu pushar vi varandra, samtidigt som man lite vill visa vad man går för åt den andra.
 
Efter att vi sprungit klart och det flimrade framför Pattes ögon kom jag på att jag inte tagit någon bild. Utan tvekan sprang Patte snällt nerför backen och upp igen så att jag skulle få bildbevis på våra eskapader.
 
En galen typ
Så. Nu kan ni känna er dåliga för att ni inte varit lika duktig som jag. För det var väl det som var poängen med att ha en blogg? Eller så kan ni tänka på att jag gör allt duktig på en dag så att jag kan slappa resten av dagarna.
 
 

4 kommentarer:

 1. Haha. Älskar sista textraderna i blogginlägget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade mina aningar om att du skulle uppskatta det. :)

   Radera
 2. Jag vill också köra backträning! Alltså jag måste börja springa mer igen, känner att inspirationen på gymmet tryter lite nu. Kanske det blir att snöra på skorna i helgen. Vi kommer förresten antagligen vara i stan i helgen pga febrig dotter. *Vink,vink*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Variation behövs om man skall hålla motivationen uppe. Jag skickade just meddelandet åt dig :) Kul för mig, men tråkigt med sjukt barn. Hoppas hon kryar på sig snart.

   Radera