fredag 20 september 2013

Ett foto i timmen, torsdag

1

Jon vaknade 6:22 och fast jag försökte mitt bästa för att han skulle somna om gick det bara inte. Han sov ganska mycket igår på dagen så kanske det var orsaken till morgonpiggheten. Vi låg i sängen och lyssnade på musik, vilket inte är så tokigt det heller.
 
2

Klockan åtta kände jag att vi myst tillräckligt. Steg upp och åt morgonmål tillsammans med en ny app, ztory. För 99 SEK per månad får du tillgång till en hel del tidningar. Först tyckte jag att det var onödigt mycket pengar men nu har jag börjat gilla den. Förutom Föräldrar & Barn tidningen har de också Runner's World, Level och annat kul. Det enda jag saknar i appen är större modetidningar.

Jag hann läsa halva ledaren i denna tidning, sedan ansåg Jon att han ville ha morgongröt.

3

Eftersom det blev så tidig väckning försökte jag få Jon att somna lite tidigare än vanligt. Om ni ser noga ser ni hans huvud som skymtar bakom speldosdan. Med andra ord gick det inte så bra.

4

Efter vad som kändes som en evighet somnade äntligen Jon och jag satte mig framför datorn för att blogga lite och annat kul. På datorbordet står några Brio leksaker och förgyller min utsikt.

5

När Jon vaknade var det dags för mat, han förstod inte alls varför jag skulle envisas med att fota, han ville ju äta maletkött med batat direkt, en delikatess i hans mun.

Forsättningen får ni imorgon, det har varit full rulle hela dagen och nu ska Jon matas. Jag förstår att ni förgås av spänning.

2 kommentarer:

  1. Vad för gröt brukar du ge åt Jon? Tips behövs.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar ge Valios Onni grötar, från 5 månader. Hallonhavre är definitivt favoriten. Den senaste veckan har han även fått prova Muksus hallon och persika grötburkar, men jag tycker konsistensen där är lite konstig. Allt duger åt Jon, han har inte heller fått några större bekymmer i magen av havregröten.

      Radera