måndag 2 september 2013

Träningen har kommit igång på allvar

Nu har jag kommit igång på allvar med löpningen, jag känner stor iver inför hösten. Tre gånger i veckan springer jag, med långlänk på söndagen och ett hårdare pass på torsdag. Fr.o.m. nästa vecka börjar jag med yoga, vilket är en utmärkt kontrast till löpningen. Jag har verkligen saknat yogan, visst höll jag på med gravidyoga, men det är långt ifrån samma sak som svettig Ashtangayoga.
 
Det här gör jag snart, hehe. Härifrån.
Det finns ännu ett litet, litet hopp inom mig om att kunna springa halvmaraton i Hangö. Om jag lyckas utöka mina söndagslänkar enligt planen ska det nog gå. Jag tänker inte satsa på något PB, utan mer på att klara distansen och ha roligt samtidigt.
 
Igår blev det en 11 kilometers länk i galoppskogen. Som jag saknat den rutten! Vi kallar den hallonstigen eftersom den går förbi en massa hallonbuskar. Jag hittade t.o.m. några igår, utmärkt som extra energi under ett "långpass".

4 kommentarer:

 1. Slå en signal om du vill ha springsällskap någon gång. Borde så få ut min feta bak lite oftare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fet bak! Alla dina kläder är ju för stora! Jag har träningstid tisdag, torsdag och söndag. Vilka av de dagar passar bäst för dig? Jag hör av mig!

   Radera
 2. Nåja men du vet hur man brukar säga. Får väl säga slöa ben istället då. Torsdagar passar nästan bäst. På tisdag har jag skola och på helgerna lär vi vara lite i skären nu igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. OK, någon torsdag den närmaste framtiden blir säkert utmärkt!

   Radera