lördag 21 september 2013

Ett foto i timmen, fortsättning

014

Efter den smarriga lunchen gick vi in mot centrum. Det var debut för den fina fleecedräkten jag fått av grannen, den är perfekt för det här vädret. Håller Jon varm och god i vagnen.
 
016

Jag hade träff med mamma och hennes man, och vi for till Piazza på lunch. En av de bästa lunchställena i stan med utsökt salladsbord. För mig är salladen nästan huvudpunkten, inte själva varmrätten.
 
021

Sedan var det dags för blöjbyte och matpaus, vilket jag brukar göra i mammas butik Frida. Där hittade jag en sjukt fin body som tyvärr var storlek 68, vilket är alldeles för liten för vår Jon. Någon annan lycklig själ får fynda den finheten.
 
024

Jag vandrade omkring på marknaden en kort stund, Jon somnade nästan direkt som vi anlände. Halv fem kom Roger från jobbet och plockade upp mig på vägen. Medan jag väntade på busshållsplatsen kikade jag på alla människor som förväntansfulla vandrade mot marknaden.
 
033

Vi var bara hem och svänga ett varv för att sedan fara tillbaka till marknaden igen. Jag hade på mig mina Hunter-gummistövlar, det bästa skodonet för en halvregnig marknadsdag.

037

Jon fick åka i bärselen på kvällen, eftersom det är nästan störtomöjligt att röra sig med vagnen i folkmängden. Han tyckte att det var sjukt spännande att se på alla människor och manicker. Han log stort nästan hela tiden.
 
045

På marknaden åt vi vår middag, jag en Hot Dog och Roger smaskade på en Ekenäsare. Efter det blev det våfflor med Jons morfar och morfarsfar. Det sista fotot för dagen skulle ha blivit på två lådor med (svindyra) Brunbergs kyssar, men tyvärr var det för mörkt för att få ett klokt foto.

2 kommentarer:

 1. Alltså de där kyssarna, de blir ju bara dyrare för varje år. Vi var sen inte så länge på marknaden igår, jobbigt att komma fram med vagnen och vi var alla trötta. Så vi såg er inte :(

  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi for inte alls till marknaden sedan på fredagen, därför hörde jag inte av mer något desto mer. Vi var också supertrötta och orkade inte med en massa folk. Men vi borde absolut ta och ses någon annan gång!

   Radera