torsdag 26 september 2013

Mera utgifter

Det kommer att bli korta inlägg med dåliga bilder en tid framåt. Datorn gick i pension för några dagar sedan och fast min man försöker höja pensionsåldern vägrar den samarbeta. Det är dags att byta till en yngre modell. Jag ser inte framemot hålet i sparkontot men mindre låda och ssd-hårddisk känns helt okej. 

Nu hoppas jag bara att vi får alla filer och annat mysigt på datorn överflyttade. Förlorar vi alla bilder från de senaste fem åren blir jag verkligen ledsen. Jag tror att Roger laddar upp säkerhetskopior till någon molntjänst, men jag är inte säker. 


Jon svängde sig förresten igår! Jag lade honom på rygg och följande gång jag kom in i rummet låg han på mage. Med andra ord bevittnade jag inte miraklet men jag har starka bevis. 

Jag ryser av den usla bildkvaliteten på iPaden. Känner ni till någon kul bildredigerings-app som jag kunde använda?

5 kommentarer:

 1. Jag använder mej av appen befunky. Inte kanske den bästa men fungerar helt ok... Kvaliteten blir dock tyvärr inte bättre av den...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska kolla upp den, tack för tipsen. Nej, för bättre kvalitet sku jag behöva bättre hårdvara, men med lite redigering kan man dölja det värsta :)

   Radera
 2. Hej! Hoppas allt är bra med dig! Vill bara tala om att jag har två tävlingar uppe i bloggen nu. Hade vart JÄTTEKUL om du var med. Tipsar även bloggar i min blogg, du kanske vill att jag ska tipsa om din blogg?'
  Sedan kan ni också få chansen att vinna 10.000 till julafton! Kram! ❤
  http://blogg.improveme.se/sandriiie

  SvaraRadera
 3. Sätt datorns hårdskiva i en extern hårdskivläsare så kan han i alla fall kopiera alla filer därifrån. Det går bra om den inte är kryptad eller totalt sönder. Borde ha en extern hårdskivsfodral här hemma om det behövs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enligt Roger är det hårdskivan som är sönder, men vi har nog back up, ingenjören har sett till att en back up görs varje gång datorn används. Nu ska vi bara beställa ny :)

   Radera