måndag 3 juni 2013

Festdags!

Så var det äntligen dags för fest! Jag hade sett framemot detta länge, drömt om hur jag skulle proppa mig full på godsaker. Det lyckades, på kvällen kände jag mig helt asig, men det var det värt.
 
Dagen började lugnt, Roger och jag avnjöt Mimosas på balkongen, som vi gör varje söndag. Hehe.
 

Jag hade förberett det mesta på lördagen, så vi kunde faktiskt njuta av lugnet före stormen på dagen. Tog Jon under armen och lade oss i skuggan på gården. Värmen var helt perfekt i skuggan, jag tror att jag kommer att tillbringa största delen av sommaren där, om sommaren fortsätter såhär. Jag har blivit för gammal för direkt solljus.
 
 
Vi hade beställt smörgåstårta och prinsesstårta från Carl de Mumma, sådana finheter orkade inte jag börja laga. Istället lagade jag lite söta tilltugg, muffins och havrekakor.
 

 
Gästerna anlände, vi skålade i skumppa och njöt av värmen på gården en stund. Jon sov så gott inne, och jag visste att han vaknar direkt som hela gänget går in.
 
 
På kvällen hann vi ännu med en liten fotosession, där min pappa agerade fotograf. Lite senare idag ska ni få se resultatet av den.
 
 
Vilken härlig fest det var! Tur att man bara behöver ha välkomstfest en gång per barn, jag känner mig helt slut idag. Jon var så uppspelt att han vaknade med två timmars mellanrum hela natten och nu knackar huvudvärken på dörren åt mig.


4 kommentarer:

 1. Is there anything left?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom snabbt! Snart smaskar jag i mig allt när jag går här hemma.

   Radera
 2. Sorry Jan. I ate everything. :D

  No jost joking. We left a lot of cakes for you.

  Det var riktigt roligt. Tack skall ni ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själva! Det var varmt och trångt men riktigt skoj.

   Radera