söndag 16 juni 2013

Hallonpaj

Igår bakade jag en hallonpaj som jag tog med till sällskapet. Den gick åt så snabbt att jag konstaterade att jag borde bakat två. Just denna paj blir så god eftersom man hyvlar smör över hallonen innan pajen läggs i ugnen. Och vi vet alla att det är smöre som göre.
 
Hallonpaj2
Paj i ugn och dreglande kvinna utanför ugn.
Hallonpaj1
Klar! Så god i all sin enkelhet.

6 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, det måste jag förstås lägga upp!

      Radera
  2. Jaaa recept :)

    Karin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fixar det imorgon. Det är lätt som en plätt att fixa denna.

      Radera
  3. Mm, smööör! Jag väntar på receptet :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Finns det något bättre än smör? Jag älskar doften av smält smör.

      Radera