onsdag 29 maj 2013

Dagen som gått

Idag har vi haft en riktigt mysig dag med mycket umgänge, gästerna har avlöst varandra hela dagen. Det är skönt med sådana dagar ibland, fast jag är en person som behöver mycket tid för mig själv. 

Mitt på dagen hade vi rådgivning, och vi kunde konstatera att Jon fortsätter att växa så det knakar. Han väger nu, som 10 veckor gammal,  6100 gram och är 61,2 cm lång, inte undra på att jag inte tycker att han är så mycket spädis mer. Han fick rota-vaccin, så jag är lite nervös ifall han får några obehagliga biverkningar. Imorgon åker vi på Road Trip, inte så kul med bebis med diarré på en längre bilfärd. Någon som har en aning om hur snabbt biverkningarna av vaccinet kommer, om de kommer?

Sonen snarkar i spjälsängen till höger om mig och maken på vänstersida, så kanske det är dags för mig att sluta blogga och följa deras exempel. 

4 kommentarer:

 1. Rotans biverkningar (om man får några) lär ska komma typ en vecka senare, sades det åt oss på rådis. Och det stämde nog i vårt fall. Albert fick lite mera pruttbesvär efter båda gångerna, men ingen diarre, och ungefär en vecka efter :) / Henrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, vi ska hoppas att det inte blir mer än pruttar för oss heller. Än har jag inte märkt något speciellt på Jon, men det har ju bara gått ett dygn.

   Radera
 2. När Viggo fick Rotan första gången kakkade han massor redan samma kväll och följande dag, men han var nöjd och glad ändå och snabbt gick det över. När han sen fick andra dosen fick han en massa luft i magen och hade ont av både den och de andra vaccinen han fick i ett par dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det varierar alltså helt tydligt. Jag har fortfarande inte märkt nåt speciellt med Jon. Fiser gör han alltid, svårt att säga vad det beror på. Jag tycker att det är jobbigt med vacciner, tycker egentligen inte om dem men jag vill heller inte riskera att Jon blir jättesjuk.

   Radera