fredag 17 maj 2013

Debuter

Känner ni? Hur hela finlandssvenska bloggosfären dallrar av sommarkänslor? Snart orkar ingen blogga mera, istället tillbringar vi dagarna på en solig strand ätandes glass. Det där att sätta sig framför datorn för att skriva något klipskt eller skojigt blir ett minne blott. Jag ska försöka blogga aktivt under sommaren, men vi ska se hur det går.

Det jag skulle skriva om är våra sommardebuter. Jag har första gången gått ute med t-skjorta idag, och svetten rann ändå. Första lunchen ute har det också blivit, på Piazza. Deras salladsbord är härligt, fräscht och gott.
Utsikten på Piazza kan man heller inte klaga på, men bildkvalitet kan man.
Nu har även lillkillen fått ha på sig kortärmat för första gången. Han var helt svettig när vi kom hem, fast jag bara hade han i FPA sovpåsen. Ååh så härligt med sommarvärme!


Ikväll ska vi grilla för första gången i år. Kära vänner och en hel hög med underbara ungar ska komma hit. Tur att vi kan vara ute. Jag älskar den här tiden på året, Linn beskriver det så bra, den där känslan när allt ännu är framför oss. Vi har hela sommaren att se framemot, planer görs och om 20% genomförs kan man vara nöjd.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin bild på skattebyrån du har tagit! Börjar riktigt längta till Ekenäs när jag ser det huset!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha! Den där kommentaren är så du, Emilia :)

      Radera