söndag 26 maj 2013

Gästbok


Inför nästa veckas välkomstfest tyckte jag att det skulle vara trevligt med en liten gästbok där sonen får lära sig några visdomar från nära och kära. Bläddrade i denna i Stockholm i november, men så blev jag snål och lät bli att köpa den. När jag senare hittade den på Adlibris var jag bara tvungen att slå till.


Boken är så fin, och rolig. Många kluriga frågor som gästerna ska få fundera på. Jag tror att det kommer att vara kul för Jon (och för mig) att läsa alla svar i ett senare skede av livet.


Vi avslutar med en bild på Jon, som är mycket road av boken. Men sen igen, han är road av det mesta nuförtiden. Sprattlar ständigt på, så det är omöjligt att få en skarp bild på honom. 

4 kommentarer:

  1. Härlig bok! Hurudana är frågorna, kan den fungera åt en 5-åring också? Kan du lite kolla och rapportera? Jag blev så avis på boken :) Men mina pojkar är redan 3 och fyller 5...

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att boken fungerar lika bra åt en 5-åring. Punkter som "såhär känner jag dina föräldrar", "när det gäller kärlek så tycker jag att du ska passa dig för" och "vänner är viktigt, på tänk på att...". Det finns inte en enda fråga som inte skulle passa till ett lite äldre barn. Det är en fin bok, ser framemot att få den ifylld :)

    SvaraRadera
  3. ÅÅÅh yeeesss, TACK! Den skall jag skaffa till pojkens 5-års kalas i slutet av juni!! :)

    SvaraRadera