torsdag 23 maj 2013

Mobilen

Idag har vi haft en lite sämre dag. Jon har gråtit och skrattat om vartannat, han har gråtit mer idag än någon dag tidigare och det tär på mitt hjärta. Jag hatar att se honom ledsen och vill göra allt i min makt för att det ska bli bättre. Som sagt har han inte varit ledsen särskilt ofta, så jag är jättedålig på att lugna ner honom. Märkte idag att en fitnessboll jag nyligen köpte hade en funktion jag inte tänkt på, att ha honom i famnen och skumpa på den lugnar ner honom. Ett litet tips från mig till er!

Igår fick vi äntligen upp mobilen och den gick hem direkt. Där ligger han i sin säng med stora ögon och diskuterar med clownerna som snurrar. Färgerna är perfekta, precis sådana som bebisar tycker om att se på och just de färger jag inrett barnrummet med. Mobilen har min mamma sparat åt mig i sin second hand butik Frida i cirka 25 år. Där har den hängt och väntat på det första barnbarnet. Hur gammal den är har jag ingen aning om, men det skulle vara intressant att veta.

4 kommentarer:

 1. Bra att mobilen har hittat hem! T.o.m jag har försökt köpa den men har inte lyckats med :-)
  Ritva N

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Hon kan vara hård, min mamma :)

   Radera
 2. Det är hemskt när ens annars så glada bebis gråter och man inte vet varför! Viggo hade lite dålig dag igår, men jag vet att det berodde på att han inte kunde sova inne. Fast ändå var det tungt för alla inblandade.

  Jättefin mobil! Och så söt Jon är med sina byxor upp till armhålorna :D Viggo har nu så präktig kalaskula att man nätt och jämnt får byxorna över den ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det hemskt! Som tur har han lugnat ner sig lite nu, pumpad mjölk från flaska dög, men inte straight from the source. Konstigt, hoppas på en bättre dag imorgon. Han har två sorters byxor i byrålådan, sådana som kommer upp till armhålorna och sådana som stramar åt. Fast de alla är samma storlek :)

   Radera