fredag 10 maj 2013

J.E.R.

Idag har sonen fått ett namn, blanketten lämnades in till magistraten idag. Namnfesten hålls i början på juni.

Jon Erik heter han, och nära och kära har förstås redan kommit på tusen och en smeknamn. Jag ochbRoger hade svårt att bestämma oss för ett namn, inte så att vi inte var överens, utan det var bara svårt att komma på ett som passar den lilla krabaten perfekt. Antingen var namnet för vanligt, speciellt, långt, fint eller konstigt. 

När ni bestämde namn till ert/era barn, visste ni direkt eller hade ni beslutsångest?

6 kommentarer:

 1. Vilket fint namn!

  Jag hade ett favoritnamn om det skulle bli en flicka och en lång lista pojknamn. En flicka fick vi så det blev ett enkelt beslut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade igen en lång lista med flicknamn som jag tyckte om, men endast ett fåtal pojknamn varav inget kändes rätt när han kom ut.

   Radera
 2. Vi hade några förslag före vår dotter föddes, och ganska hastigt visste vi att hon var en Line :) Fint namn er kille fått!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så bra! Och en Line är hon verkligen.

   Radera
 3. Vad fina namn :)

  Jag hade namnet klart redan innan jag blev gravid (fast jag inte skulle ha några barn alls...) och när jag sedan föreslog det för M. så tyckte han att det var bra.
  Hade han inte tyckt det så hade vi röstat om saken. Jag skulle ha haft två röster eftersom det var jag som var gravid och M. bara en :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En av de bättre sakerna med att vara gravid, man får alltid två röster. Nog för att jag fortfarande känner att jag vet vad Jon röstar på ;)

   Radera